Boekprojecten

21 juli 2020 - Nanne van der Leer 'Licht leven - Een weg naar geluk' (derde druk)

Zit je vast in een hoofd vol gedachten? Lijkt het leven jou vaak tegen te werken? Blokkeren jouw angsten je van het behalen van dromen en doelen? Zet je anderen altijd op de eerste plaats? Dan is het tijd om meer licht in jouw leven binnen te laten.
Het leven hoeft helemaal niet zo zwaar te zijn. We zijn geboren om te stralen! Alleen leren we in ons leven al snel af om onze intuïtie te volgen, om vertrouwen te hebben en boven alles vergeten we wie wij in de kern zijn. Dit boek is er om jou te herinneren van alles dat je allang bent en om dit in te leren zetten om jouw leven compleet ten goede te veranderen.

 

Ginny Werkt was verantwoordelijk voor het acquireren van auteur evenals de creatieve begeleiding van het proces en de lancering. 
'Licht leven' is inmiddels toe aan een tweede druk.

16 november 2020 - Koen Pieter van Dijk en Mireille van Hout 'Gelukkig verloren' (Bestseller en derde druk)

Koen Pieter van Dijk werd geboren op 5 november 1992 en groeide op in Bleiswijk, vlak bij Rotterdam, de stad die aan de grondslag ligt van zijn nu al bewogen leven. Via deze stad, Parijs, Milaan, Londen, Ibiza en Amsterdam leren we dat er een donkere sluier hangt om het glamoureuze en hysterische leven dat hij als socialite en presentator op social media leidt. Traumatische gebeurtenissen, een leven vol luxe, feest, drank en drugs, en wilde verhalen wisselen zich in rap tempo af, maar ten koste van wat en waar komen de keuzes die hij maakt vandaan? In dit boek maakt Koen de balans op en neemt hij de lezer mee in een hilarische, maar vooral confronterende zoektocht naar zichzelf: is hij gelukkig verloren?

 

Ginny Werkt was verantwoordelijk voor het acquireren van auteur evenals de creatieve begeleiding van het proces, regie en concept van de docu 'KOEN' en de lancering. 

3 oktober 2018 - Ginny Ramkisoen 'Ginny werkt - De jobguide voor jouw droombaan'

Hoe vind je jouw droombaan, oftewel de baan die precies past bij wie jij bent en wat jij wilt? Ginny Ramkisoen gaat je daarbij helpen. Ze is de oprichter van Vacature Via Ginny, hét online platform voor werkzoekenden in de creatieve branche, en heeft dus veel ervaring – ook persoonlijk, want haar eigen carrière kende ook de nodige ups en downs. In Ginny werkt kom je er aan de hand van drie vragen achter wat je nu eigenlijk wilt. Het wordt tijd voor een baan die echt bij jou past en niet een baan die jouw omgeving of de maatschappij voor je heeft bedacht.

ginnyranu.com​

© 2019 - Ginny Ranu