• Ginny Ranu

Mijn interview op evajinek.nl

Onlangs vroeg redacteur Lizzy van Hees me of ik wilde meewerken aan een interview voor het platform van niemand minder dan Eva Jinek. Euhm, HALLO! Ja, natuurlijk!

Lizzy's rubriek 'Het Zalig Falen' is een rubriek waarin uitglijers, faalacties en momenten dat het níet lukte worden besproken. Restoring the balance. Niet alleen louter succesverhalen publiceren, maar ook de leermomenten delen. I'm all for it!


Zodoende gaf ik een interview dat dieper gaat dan welk interview ik ooit gegeven heb en leg ik bloot hoe mijn carrière tot stand is gekomen. Dat dat zeker geen aaneenschakeling van succesverhalen is en wat mij meermaals kansen heeft doen missen.


Ook is de dood van mijn ouders onderwerp van gesprek, want het meemaken van zulke ingrijpende gebeurtenissen heeft hoe droevig ook een positieve impact gehad op de manier hoe ik keuzes maak in mijn carrière.


Meer lees je hier.

ginnyranu.com​

© 2019 - Ginny Ranu