Persbericht

Ginny Ramkisoen verkoopt

belang in Vacature Via Ginny

Amsterdam, 2 december 2019 - 

 

Founder en co-owner van creatief online vacatureplatform Vacature Via Ginny - Ginny Ramkisoen - heeft haar aandelen verkocht. Gesprekken voor een eventuele verkoop waren al langere tijd gaande, onlangs heeft de transactie succesvol plaatsgevonden. 

 

Het in 2013 door Ginny Ramkisoen gestarte online platform groeide de afgelopen jaren onder haar creatieve leiding uit tot een populaire verzamelplaats voor vacatures in de creatieve sector. Door destijds op innovatieve wijze onder de aandacht brengen van vacature-advertenties via social media, viel het bedrijf al snel op tussen grote spelers, zoals Randstad en Tempo Team.

“In die tijd gebruikte bedrijven social media nog niet actief voor het werven van nieuw personeel. Grote uitzendbureaus deelden hun vacatures enkel op eigen websites en recruiters durfden geen informatie op internet te delen, bang dat concurrenten er met de buit vandoor gingen. Vacature Via Ginny was een transparante verzamelplaats voor alle interessante vacatures en wist deze naar de mensen toe te brengen, juíst via social media.”

 

Na een droomstart als beginnend ondernemer en succesvolle jaren, vervolgde Ramkisoen haar carrière met het schrijven van het boek ‘Ginny werkt - De jobguide voor jouw droombaan’, waarin ze andere mensen vertelt hoe zij een baan scoren waar ze blij van worden.

Na de lancering van haar boek besloot Ramkisoen in 2018 niet meer terug te keren in haar rol als Creative Director binnen haar bedrijf.

“Ik merkte dat ik nog veel andere ambities en dromen wilde waarmaken na het onwijs leerzame schrijfproces en de lancering van mijn boek. De rek was er voor mij een beetje uit bij Vacature Via Ginny. Inmiddels hadden de medeoprichters een andere visie voor het platform ontwikkeld en hebben we besloten om tot een verkoop over te gaan.” 

 

Na zes jaar actief te zijn op het gebied van werving & selectie, vraag en aanbod en online advertisement, focust Ramkisoen zich momenteel op freelance consultancy-werkzaamheden met haar onlangs opgerichte bedrijf ‘Ginny Werkt’. Ze richt zich hierbij voornamelijk op de creatieve branche.

“Na een flink netwerk te hebben opgebouwd de afgelopen tien jaar, heb ik besloten om mijn kennis en creativiteit om te zetten in o.a. consultancy-werkzaamheden. Opdrachtgevers die behoefte hebben aan een frisse, professionele visie en strategie, een creatieve insteek en de juiste connecties zijn bij mij aan het goede adres.”

Hoewel er geen enkele koppeling meer is met het bedrijf Vacature Via Ginny, zal Ramkisoen zich nog wel bezig houden met haar expertise; het onderwerp ‘werk & carrière’. 

 

Ook presenteert ze voor Omroep Human en NPO 3FM en schrijft ze momenteel een nieuw boek. 

“Over het onderwerp kan ik nog geen uitspraken doen, maar het zal mensen zeker verrassen. Het is niet iets wat men snel van mij verwacht!”

Het nieuwe boek staat gepland voor 2020 en zal naar verwachting wederom uitkomen bij A.W. Bruna Uitgevers in Amsterdam.

 

 

———————————————————————————————————————————

E I N D E  P E R S B E R I C H T

 

 

 

Voor interview-aanvragen kunt u contact opnemen met Ginny Ramkisoen.

ginnyranu.com​

© 2019 - Ginny Ranu