About Ginny

Comfortzone

In 2019 besloot ik het roer om te gooien en mijn aandelen in Vacature Via Ginny te verkopen. Ik heb nog heel veel andere plannen en ideëen die ik de ruimte wil geven in de toekomst. En van in je comfortzone blijven hangen groeit niemand…​ Het was een mooie, leerzame en vruchtbare tijd en nu is het moment om verder te gaan.

Mijn eerste boek

In 2018 heb ik een boek geschreven en gepubliceerd i.s.m. uitgeverij A.W. Bruna, genaamd ‘Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan’.
Dit boek gaat over hoe je een baan vindt waar je het echt naar je zin hebt, waar je groeit en waar je talenten benut worden. En meteen een kleine reality-check dat er meerdere droombanen in je leven zullen komen én dat een droombaan niet altijd maar dikke vette lol is.
Het boek ligt in de winkel en is bijvoorbeeld hier te koop! 

Mijn volgende boek over het onderwerp 'rouw' is in de maak en staat gepland voor 2020. 

Creative plus

Creativiteit heeft er bij mij altijd in gezeten. Al zou mijn moeder anders hebben beweerd in 1991 nadat ik in groep 2 met een zelf geknutselde “snoepautomaat” het schoolplein af liep wat tot haar grote teleurstelling slechts een leeg bakje kruidenboter met een gat bovenop bleek. Dat is nu anders. Dingen verzinnen en maken is waar ik goed in ben. Van (te) gekke concepten, spontane acties of evenementen tot het bouwen van balkonbarretjes die viral gaan of een heus vacaturebedrijf.
Als ervaringsdeskundige vertel ik veel en vaak over werk, carrière en persoonlijke groei. Dat deed ik bijvoorbeeld al eens tijdens het Happinez Seminar ’18 of op International Women’s Day vorig jaar bij Warner Music. Je vindt me ook regelmatig in magazines, zoals Women’s Health, Cosmopolitan, Marie Claire, Grazia of bijvoorbeeld Elle, to name a few. Aangezien ik graag kwebbel hoor je me ook terug in podcasts, zoals die van LINDA. of Cosmopolitan.

Studio Stardust

Ook maak ik als hobby graag grafische illustraties en ontwerpjes voor o.a. artikelen, social media-kanalen of visitekaartjes met mijn mini-studio ‘Studio Stardust’. Heb je een opdracht voor me? Stuur me een email. Mijn illustraties vind je hier: Instagram.

Op Instagram vind je mijn exclusieve Instagram Story-stickers via de GIF search en de tag 'ginnyranu'. Mijn GIFstickers zijn al ruim 250 MILJOEN keer bekeken. 

Persoonlijk

Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam. Zoek mijn plezier in activiteiten zoals nieuwe restaurantjes ontdekken, borrelen met vrienden en lekker wandelen. Ook schilder ik graag, ik maak soms posters die te koop zijn, ben in mijn vrije tijd altijd op mijn iPad Pro met Procreate te vinden. Klussen doe ik graag. Van het vervangen van een spaarlamp tot het ombouwen van een loungebank voor op het balkon.

ginnyranu.com​

© 2019 - Ginny Ranu