About Ginny

Comfortzone

In 2019 besloot ik het roer om te gooien en mijn aandelen in Vacature Via Ginny te verkopen. Ik had nog heel veel andere plannen en ideëen die ik de ruimte wilde geven. En van in je comfortzone blijven hangen groeit niemand…​ Het was een mooie, leerzame en vruchtbare tijd en dit was het moment om verder te gaan en door te groeien.

Mijn eerste boek

In 2018 heb ik mijn eerste boek geschreven en gepubliceerd i.s.m. uitgeverij A.W. Bruna, genaamd ‘Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan’.
Dit boek gaat over hoe je een baan vindt waar je het echt naar je zin hebt, waar je groeit en waar je talenten benut worden. En meteen een kleine reality-check dat er meerdere droombanen in je leven zullen komen én dat een droombaan niet altijd maar dikke vette lol is.
Het boek ligt in de winkel en is bijvoorbeeld hier te koop! 

Mijn volgende boek over het onderwerp 'dood' is in de maak en staat gepland voor 28 april 2021. 

Creative plus

Creativiteit heeft er bij mij altijd in gezeten. Al zou mijn moeder anders hebben beweerd in 1991 nadat ik in groep 2 met een zelf geknutselde “snoepautomaat” het schoolplein af liep wat tot haar grote teleurstelling slechts een leeg bakje kruidenboter met een gat bovenop bleek. Dat is nu anders. Dingen verzinnen en maken is waar ik goed in ben. Van (te) gekke concepten, spontane acties of evenementen tot het bouwen van balkonbarretjes die viral gaan of een heus vacaturebedrijf.
Als ervaringsdeskundige vertel ik veel en vaak over werk, carrière en persoonlijke groei. Dat deed ik bijvoorbeeld al eens tijdens het Happinez Seminar of op International Women’s Day vorig jaar bij Warner Music. Je vindt me ook regelmatig in kranten, magazines en platformen, zoals evajinek.nl, LINDA.nl, Quote, Cosmopolitan, Marie Claire, Algemeen Dagblad of bijvoorbeeld Elle, to name a few. Aangezien ik graag kwebbel hoor je me ook terug in podcasts, zoals die van LINDA. of Cosmopolitan.

Fun fact
Persoonlijk

Op Instagram vind je mijn exclusieve Instagram Story-stickers via de GIF search en de tag 'ginnyranu'. Mijn GIFstickers zijn al ruim 300 MILJOEN keer bekeken. 

Ik woon in Amsterdam. Zoek mijn plezier in activiteiten zoals nieuwe restaurantjes ontdekken, borrelen met vrienden en lekker wandelen. Ook schilder ik graag, regisseer ik, ontwerp ik pantoffels i.s.m. Give A Pom of ben in mijn vrije tijd op mijn iPad Pro met Procreate te vinden. Klussen doe ik graag. Van het vervangen van een spaarlamp tot het ombouwen van een loungebank voor op het balkon.

ginnyranu.com​

© 2019 - Ginny Ranu