Portfolio Update Studio Stardust

By | 2019-03-03T12:16:59+00:00 March 3rd, 2019|Categories: Uncategorized|Tags: , , |Comments Off on Portfolio Update Studio Stardust

Zoals jullie vast hebben gezien ben ik een tijd geleden een eigen illustratie-account begonnen op Instagram. Na jaren ‘lurken’ durfde ik het eindelijk ook zelf aan om iets te starten. Eerst een miljoen keer aan mezelf twijfelen, want anderen deden het veel beter, maar nu eindelijk trots op wat ik maak.

Tekenen deed ik altijd al graag, maar zoals bij meer dingen in mijn leven, realiseerde ik me niet dat ik er mijn geld mee kon verdienen.

Nu wel! En dat doe ik dan ook. Met enige regelmaat mag ik een template of een visitekaartje voor iemand ontwerpen. Zelfs huisstijlen en logo’s worden van me gevraagd. Helemaal te gek! Freelanceklussen zijn nog leuker zo!

Hieronder een kleine greep uit de illustraties die je nu op mijn Instagramaccount Studio Stardust kunt vinden:

About the Author:

Ginny is founder en owner van Vacature Via Ginny en schreef het boek 'Ginny werkt - De jobguide voor jouw droombaan' dat nu in de (online)winkels ligt.